INSPIRATIE

PROJECTEN
 
Hoe laat je zien dat er oneindig veel
mogelijkheden zijn om reclame te maken
op 1 van de grootste luchthavens van de wereld?
LUSTRUM

De studentenvereniging Albertus uit Groningen heeft in mei 2022 haar 125 jarige jubileum gevierd in Groningen op het Suikerfabriek feestterrein. In 2 weken tijd hebben zij diverse activiteiten georganiseerd op haar lustrumterrein. Een groepje studenten heeft in deze 2 weken diverse radioshows gemaakt in een glazenhuis. Het doel was vermaak en daarnaast ook geld in zamelen voor een goed doel.

2022

2022

“TEAM GLAZENHUISHUREN

HEEFT VOLLEDIG MEEGEDACHT

EN ONS VOLLEDIG ONTZORGT”

2018

SCHIPHOL
 
Hoe laat je zien dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om reclame te maken op 1 van de grootste luchthavens van de wereld?
Tijdens de coronapandemie was er het idee ontstaan bij Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam om iets leuks te doen voor haar personeel. Een activiteit, maar daarnaast ook te benadrukken hoe dankbaar het ziekenhuis is voor haar personeel. GlazenhuisHuren heeft hiervoor een glazenhuis geleverd met daarin een radiostudio, een livestream met 4 camera’s, de hosting van de livestream, licht en geluid en als afsluiter vuureffecten tijdens de finale waarin een bekende dj van het ziekenhuis muziek draaiden.
Hoe laat je zien dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om reclame te maken op 1 van de grootste luchthavens van de wereld?

Doormiddel van een 24 uur durende hackaton heeft Schiphol de business to businessmarkt laten zien hoe oneindig veel advertentiemogelijkheden Schiphol heeft. Merken konden gratis hun briefing insturen, waarop creatives aan de slag gingen met toffe ideeën die in en rondom Schiphol konden worden uitgevoerd. Dit alles deden ze vanuit het kleinste maar creatiefste reclamebureau van Nederland. Dit reclamebureau stond op het plein voor Schiphol Plaza en was van glas, waardoor men naar binnen kon kijken
Meghan von Hegedus, projectmanager van Woedend: ‘’We waren blij met de uitwerking. Het zag er tof uit en we hadden een goede prijs-kwaliteit. Yannick kon veel werk uit handen nemen en productioneel meedenken, ik zou hem zeker aan willen bevelen bij andere projecten of klanten. ‘’

" YANNICK IS ERG
ENTHOUSIAST "

2019

2013