TOEPASSINGEN

Advies vergunning/financiering
Design
Radio Studio
Video / Aftermovie/ Livestream
Licht / geluid / Audio
DESIGN
 
Een Glazenhuis is een prachtig product welke veel aandacht geneert. Om optimaal gebruik te maken van het product, bieden wij design aan. Hierbij valt te denken aan bestickering of signing. In samenwerking met een vormgever maken we hierbij het design geheel naar smaak. We zorgen er ook voor dat bij de plaatsing het design compleet aangebracht is. Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen van meubels of andere attributen. Alles wat bedacht wordt, kunnen wij uitvoeren. Vraag naar de mogelijkheden.

"IMPACT MAKEN MET JOUW PROJECT "


LICHT EN GELUID
 
Is er publiek bij het event? Dan is het verstandig om het Glazenhuis goed uit te lichten. Dit kan standaard met een aantal spots, maar ook is er een mogelijkheid tot bewegend licht om de aandacht te trekken. Hierbij zijn kleine spots intern mogelijk, maar ook grote bewegende lampen die tot ver boven het glazenhuis zichtbaar zijn! Wordt er een radioshow of podcast opgenomen en wil je graag dat men dit hoort? Dan bieden wij een mogelijkheid tot speakers die buiten kunnen staan. Deze speakers zijn ook geschikt in een regenbui. Wil je iets unieks voor je bezoekers? Een silentdisco behoort ook tot de mogelijkheden. De bezoekers krijgen dan een draadloze koptelefoon op en kunnen zich vrij om het glazenhuis bewegen.
SPECIAL EFFECTS
 
Met ons merk ‘’Glazenhuishuren.nl’’ faciliteren we organisaties in het plaatsen van een Glazenhuis.
Door onze ervaring met het organiseren van een event met een glazenhuis, adviseren wij over plaatsing, mogelijkheden en weten waar rekening mee moet worden gehouden bij de organisatie.

NEEM GELIJK CONTACT
MET ONS OP!